Onze waarden

Service

Wij ontzorgen u volledig en zijn van begin tot eind nauw betrokken bij uw bestelling. Onze goederenstroom ondergaat gedurende het gehele traject een strenge controle om te voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Dit wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met de ontwerp- en conceptontwikkelingsafdelingen van ons netwerk van textielproductiepartners en leveranciers.

Om de distributie zo kosten- en tijd efficiënt mogelijk uit te voeren bieden wij flexibiel transport per vrachtwagen, luchtvracht of zeevracht rechtstreeks van de fabriek naar de bestemming naar keuze tegen kostprijs.


Tijdens de distributie kunt u uw bestelling online volgen en traceren met onze transport tracking service van fabriek tot eindbestemming.

Recycling

Innoverende duurzaamheid

New Amsterdam Holding draagt bij aan een betere toekomst door het beschermen en herstellen van waardevolle grondstoffen van de aarde. Onze ambitie? Innovatieve oplossingen bedenken, ontwikkelen en toepassen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Niets is zo uitdagend als innoveren en vernieuwen. We werken hard aan de ontwikkeling van circulaire producten die bijdragen aan een milieuvriendelijke economie. Met behulp van onze partner ITOCHU Corporation hebben wij toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van textiel.

Circulaire producten
Duurzame en circulaire producten starten bij een duurzaam ontwerp. Wij helpen onze klanten bewuste keuzes te maken in het ontwerp van hun maatwerkproduct. Door te kiezen voor gerecycled of biologisch materiaal in plaats van conventionele materialen kan er een verschil gemaakt worden.

Circulariteit is meer dan alleen een product. Onze producten worden geproduceerd onder goede omstandigheden met een circulaire gedachte gericht op hergebruik van materialen.

Outsourcing

De zes stappen van het proces

Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u al uw bedrijfsafdelingen voorzien van een herkenbare bedrijfsidentiteit met bedrijfskleding op maat. Medisch, niet-medisch of bedrijfskleding: aan elk item wordt gedacht. In ons outsourcing proces wordt u bijgestaan door onze ervaren adviseurs en inhouse-ontwerpers. Hierbij vertalen wij uw wensen feilloos naar een maatwerk ontwerp wat past bij uw bedrijf en branding.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ze hier

MVO

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor New Amsterdam Holding bewust omgaan met onze omgeving. Wij verkleinen onze ecologische voetafdruk door voortdurend onze producten te innoveren en te verbeteren. Zo maken wij gebruik van alternatieve grondstoffen en materialen, verminderen wij het aantal transportbewegingen en bundelen wij goederenstromen. Samen met onze partners ontwikkelen we innovaties die duurzaamheid naar een nieuw niveau brengen.

Code of Conduct
Onze processen zijn gericht op hergebruik van materialen. Dit eisen wij niet alleen van onszelf, maar van de gehele supply chain. New Amsterdam Holding werkt alleen samen met leveranciers die onze waarden delen. De supply chain wordt geselecteerd op basis van duurzaamheidseisen en gescreend op het gebied van mensenrechten, milieu en productveiligheid.

Wij streven naar eerlijke en verantwoordelijke productie, waarbij mensen eerlijk worden behandeld en beloond. De werkomstandigheden bij onze leveranciers en de herkomst van grondstoffen worden gecontroleerd.

De Code of Conduct beschrijft onze verwachtingen ten aanzien van de omstandigheden waaronder de producten worden gemaakt. Iedereen die met ons zaken doet, dient de Code of Conduct te ondertekenen.

Corporate governance
Wij gaan bewust om met onze omgeving en verkleinen onze ecologische voetafdruk voortdurend door onze producten te innoveren met het gebruik van alternatieve materialen en grondstoffen. De bestuurders van New Amsterdam Holding hebben de Code of Conduct verklaring ondertekend, alsmede de Nederlandse Corporate Governance Code, zoals samengesteld door de Monitoring Commissie Corporate Governance Code (MCCG).

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Wij staan u graag te woord!

Blijf op de hoogte!

Kennismaken?

Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam
The Netherlands

Ma t/m za 09:00 - 22:00