Ons verhaal

Ons fundament

‘New Amsterdam’ als bedrijfsnaam en identiteit is afkomstig van de Nederlandse grondleggers van het territorium ‘Nieuw Amsterdam’, hedendaags bekend als ‘New York’. In de zestiende eeuw introduceerden Nederlandse zeevarende en ontdekkingsreizigers een reeks culturele en maatschappelijke vrijheden op het vasteland van het Noord-Amerikaanse continent, waarvan sommigen zeggen dat deze vrijheden de basis hebben gevormd voor de uiteindelijke gehele Verenigde Staten van Amerika.

Deze culturele en maatschappelijke vrijheden zoals vrij denken en vrij handelen vormden de basis als één van de belangrijkste drijfveren voor de groei en ontwikkeling van de stad Amsterdam in Nederland. Gekenmerkt door particulier grondbezit en eigendom, wat ervoor heeft gezorgd dat ondernemers genoodzaakt waren om te blijven innoveren om te kunnen concurreren.

Deze mindset en overtuiging vormen de basis van de waarden en persoonlijke drijfveren achter New Amsterdam Holding B.V. Vrijheid en innovatie gedurende het hele proces van ondernemerschap en samenwerking resulteren in een omgeving waarin niets onopgemerkt blijft.

De essentie van zaken doen in de geest van deze historische lessen vertegenwoordigen de kernwaarden van het team achter New Amsterdam Holding. Deze benadering kan echter alleen succesvol en duurzaam zijn in een omgeving waar transparantie en kwetsbaarheid fundamentele waarden zijn waarop zaken worden gedaan.

In wezen betekent dit dat we niet beperkt zijn tot onszelf. Uiteindelijke resultaten kunnen alleen worden bereikt door  de juiste partners te vinden, die deze gemeenschappelijke kenmerken delen.

Nederland

New Amsterdam Holding B.V.

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Turkije

New Amsterdam Holding B.V.

Nazmi Akbaci Is Merkezi No:145

Maslak / Istanbul 34398

Polen

New Amsterdam Holding B.V.

Marszalkowska street 80

Postcode 00-517

Warschau

Ons team

Aangenaam kennis te maken

Vincent Veldhuis

Chief Executive Officer

Nick Veldhuis

Chief Financial Officer

Selcuk Hatipogul

Chief Operating Officer

Erik van Riet Paap

Director Europe

Henry Regeling

Sales Director

 

Missie

New Amsterdam Holding B.V. investeert in een duurzame relatie met onze klanten. Betrouwbaarheid en transparantie zijn onze de fundamentele waarden. Wij delen kennis, oplossingen en denken mee met onze klanten.

 

Visie

New Amsterdam Holding B.V. wil innovatieve oplossingen bedenken, ontwikkelen en toe passen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We gebruiken hiervoor circulaire producten die bijdragen aan een milieuvriendelijke economie.

Onze partner

Itochu Corporation is een Japans bedrijf gevestigd in vele internationale steden wereldwijd, met onder andere hoofdkantoren in Osaka en Tokyo. Itochu Corporation heeft zeven operationele afdelingen die gespecialiseerd zijn in textiel, metalen & mineralen, voeding, machines, energie & chemicaliën, vastgoed, IT & finance.

Itochu stond op de 72e plaats van Fortune Global 500-bedrijven, met een jaarlijkse handelsomzet van 100 miljard dollar. Itochu is al meer dan dertig jaar één van de meest populaire werkgevers voor afgestudeerden van Japanse topuniversiteiten. In 2019 en 2020 was Itochu Corporation de meest populaire werkgever voor afgestudeerden.

Voor meer informatie klik hier.

Mission Statement Itochu

The ITOCHU group declares the spirit of “Sampo-yoshi” as our new corporate mission, which spirit originates from the message of our founder Chubei Itoh I (the merchant based in the former Ohmi Province of Japan (present-day Shiga Prefecture)).

This original business spirit has been passed down through the years from ITOCHU’s establishment in 1858 to the present day, and it will continue to be passed down to many future generations to come.”

In Japanese, “yoshi” means “good”, and “sampo” means three sides, and these three sides consist of

  • (1) the seller (“urite”)
  • (2) the buyer (“kaite”)
  • (3) society (“seken”)

“Sampo-yoshi” is therefore

“urite-yoshi” (meaning “good for the seller”)
“kaite-yoshi” (meaning “good for the buyer”)
“seken-yoshi” (meaning “good for society”)

Benieuwd naar wat wij doen op het gebied van MVO en recyling?

Lees het hier

Blijf op de hoogte!

Kennismaken?

Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam
The Netherlands

Ma t/m za 09:00 - 22:00