Schooluniformen

Textieloplossingen

Voor scholen en verenigingen

Het juiste schooluniform draagt bij aan een professionele, verzorgde uitstraling. Creëer daarom een herkenbare schoolbranding met schooluniformen op maat.

Samen met u vertalen wij uw wensen feilloos naar een ontwerp dat hierbij aansluit. In ons outsourcing proces wordt u bijgestaan door onze ervaren adviseurs en inhouse-ontwerpers. Niets is onmogelijk.

Dankzij ons partnership met ITOCHU Corporation kopen wij direct in bij meer dan 200 fabrikanten. Omdat wij beschikken over een eigen logistieke distributie zijn wij niet afhankelijk van scheepvaart en andere transport factoren. Waar andere toeleveranciers u een levertijd bieden van 6 tot 12 weken kunt u bij New Amsterdam Holding binnen maximaal twee weken beschikken over uw producten.

Wij ontzorgen u volledig en zijn van begin tot eind nauw betrokken bij uw bestelling. Onze goederenstroom ondergaat gedurende het gehele traject een strenge controle om te voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Outsourcing

De zes stappen van het proces

Ons outsourcing proces kent een zes aantal stappen waarin u zelf continu richting bepaald. Bijgestaan door onze ervaren adviseurs en inhouse-ontwerpers zorgen wij er samen voor dat het eindproduct precies datgene is wat u verlangt tegen een zéér concurrerende prijs!

Zoekt u een compleet nieuw design of wilt u het huidige ontwerp aanpassen, dupliceren of moderniseren? Dan bent u bij New Amsterdam Holding aan het juist adres!

Meer informatie

Geheel vrijblijvend

Wij leveren maatwerk gericht op uw vraag voor al uw schooluniformen.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek over de mogelijkheden? Vul dan ook het formulier hiernaast in of neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan!

Wij maken gratis & vrijblijvend een offerte op maat.

Wilt u meer informatie?

Wij staan u graag te woord!

Blijf op de hoogte!

Kennismaken?

Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam
The Netherlands

Ma t/m za 09:00 - 22:00