Recycling

Recycling

Innoverende duurzaamheid

New Amsterdam Holding draagt bij aan een betere toekomst door het beschermen en herstellen van waardevolle grondstoffen van de aarde. Onze ambitie? Innovatieve oplossingen bedenken, ontwikkelen en toepassen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Niets is zo uitdagend als innoveren en vernieuwen. We werken hard aan de ontwikkeling van circulaire producten die bijdragen aan een milieuvriendelijke economie. Met behulp van onze partner ITOCHU Corporation hebben wij toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van textiel.

Circulaire producten
Duurzame en circulaire producten starten bij een duurzaam ontwerp. Wij helpen onze klanten bewuste keuzes te maken in het ontwerp van hun maatwerkproduct. Door te kiezen voor gerecycled of biologisch materiaal in plaats van conventionele materialen kan er een verschil gemaakt worden.

Circulariteit is meer dan alleen een product. Onze producten worden geproduceerd onder goede omstandigheden met een circulaire gedachte gericht op hergebruik van materialen.

Meer informatie

Geheel vrijblijvend

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek over de mogelijkheden? Vul dan ook het formulier hiernaast in of neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan!

Wij maken gratis & vrijblijvend een offerte op maat.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen?

Wij staan u graag te woord!

Blijf op de hoogte!

Kennismaken?

Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam
The Netherlands

Ma t/m za 09:00 - 22:00